Image Alt

Hallo Noorwegen! | Dag 7

Hallo Noorwegen! | Dag 7

Nu ook weer lekker vroeg wakker! Marco brengt me koffie op bed en dat is echt genieten met zo’n uitzicht! Na het ontbijt pakken we in, maar dat is nog best ’n uitdaging met al die blubber van de regen….

We zeggen onze buurtjes, de biologie lerares, nog “even” gedag….en gaan op pad.

Al snel zijn we in Noorwegen!
Het is droog vandaag, dus we zoeken ’n leuk plekje voor onze picknick. Hapje, drankje, paar fotootjes hier en daar en weer doorrrr…

De route is erg mooi en iets voorbij Lillehammer gaan we op zoek naar ’n pekje voor onze daktent. We liggen ietwat achter op schema, maar deze was dan ook erg ambitieus. Dit halen we vast ergens wel weer in…

Kleine wasjes en grote wasjes…

Elstad camping lijkt ons wel wat. Deze camping ligt weliswaar langs de ‘snelweg’ maar heeft ’n mooi uitzicht op de Gudbrandsdalslågen. De Gudbrandsdalslågen (of gewoon Lågen) is een rivier die door de Gudbrandsdal-vallei in de provincie Innlandet stroomt. De 204 kilometer lange rivier loopt door een grote vallei in Oost-Noorwegen en mondt uit in Mjøsa, het grootste meer van Noorwegen.
Tis maar dat je weet…

Het is tijd voor ’n wasje!
Ik heb wat ruzie met de wasmachine (waarschijnlijk omdat mijn Noors ver ondermaats is) en draai het wasje daardoor dubbel…. Dubbel zo schoon zullen we dan maar zeggen!

Terwijl het wasje draait koken we ons maaltje! Helaas staan wij ook op het menu van de muggen….
Na de koffie vluchten we de daktent in; lekker achter ’n horretje!

We zijn alweer bijna ’n week onderweg!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Volg ons