Image Alt

Verder naar het noorden | Dag 6

Verder naar het noorden | Dag 6

En weer lekker vroeg wakker!
Het is wel enorm genieten van het uitzicht…

We doen lekker rustigaan en bakken ’n eitje als ontbijt. Na dit heerlijke ontbijtje duiken we onder de douche. Het zijn twee hokjes met ’n douchegordijntje ervoor; het is ’n uitdaging om dat ding niet aan je billen te laten plakken….

Marco speelt nog wat met z’n drone en we vetrekken dan verder naar het noorden. We laten het lot wel bepalen waar we uitkomen!

Verder naar het noorden!

In Mariestad doen we ’n paar boodschapjes en rijden dan weer vrolijk verder. We besluiten lekker door te rijden, want we waren natuurlijk wat later op pad. En door de flinke regenbuien zat ’n gezellige picknick buiten er ook niet in!

Tegen het einde van de middag zoeken we op buienradar naar ’n droge camping..
We komen uit bij Treens Camping in Fredros.; het is een gezellige kleine camping aan ’n mooi meer. De daktent zetten we wederom op ’n fantastisch plekje!

Jullie zijn echte outdoor types…!

Snel klappen we de daktent uit, want er komt toch nog ’n buitje aan. Ruim op tijd zijn we klaar, want we worden steeds sneller!

Bij de eerste bui gaan we lekker in de daktent liggen. Letterlijk en figuurlijk hoog en droog! En dan komt er nog ’n buitje aan….en nog één…. Heerlijk relaxed!

Rond 20.00 uur is het dan eindelijk droog en kunnen we gaan koken. Hoewel de camping een keukentje heeft, gaan we toch voor ons eigen kookeiland.
Tijdens het koken komen de buurtjes uit de camper, want die hadden de boel ’n beetje af zitten kijken…. Lang verhaal kort: ze hadden medelijden met ons en zijn ervan overtuigd dat het echt ’n ‘way of living’ moet zijn…

De buurvrouw blijkt ’n biologie lerares te zijn en heeft echt passie voor haar vak; ze weet veel te vertellen over het gebied. Met andere woorden: we eten nog ’n uurtje later…

Met ’n wijntje genieten we van het fantastische uitzicht. Het is net ’n klein paradijsje op aarde! Wel ’n nat paradijsje…

Ondanks de regen hebben we ’n erg leuke dag gehad en we vinden dat de dagen best snel gaan eigenlijk, te snel!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Volg ons